Despre noi

Cine Suntem

 

Fie ca e ziua nunţii, o zi unică, Cină sau Teatru arătaţi  cuiva special cât de mult vă pasă cu adevărat.

Yry Limousine oferă transport de lux de mai bine de trei ani în Judeţul Galaţi si Braila. Astfel, Yry Limousine este specializată în transportul de lux pentru orice tip de eveniment, oferind servicii excepţionale la preţuri rezonabile pentru oricine doreşte un plus de stil bine orchestrat. Călătoreşte cu stil!

Designul interior elegant, multiple opţiuni tehnice puse la dispoziţia pasagerilor satisfac cele mai înalte standarde de calitate şi comfort. Limuzinele au în dotare ecran de confidenţialitate, mini-bar, frigider, DVD-player, televizor şi sistem de sunet surround

În timpul saptămânii beneficiaţi de un discount de 10%.

Yry Limousine

Călătoreşte cu stil!

A avea o maşină cu şofer reprezintă etalonul maxim de sofisticare şi statut social, iar prezenţa ta cu siguranţă va fi remarcată oriunde te-ai afla.

Dar, spre deosebire de cei bogaţi şi celebri, pentru care o limuzină cu şofer este un eveniment de zi cu zi, muritorii de rând îşi rezervă acest lux numai pentru ocazii speciale.

Aşadar, când aveţi un eveniment demn de a sărbători cu o limuzina elegantă şi cu un şofer potrivit, nu vă puteţi permite să faceţi o alegere greşită.

Yry Limousine este negresit alegerea cea mai potrivita!

Alegerea potrivita

Noi înţelegem cât de importantă este ocazia dvs., prin urmare ştim să tratăm fiecare rezervare cu o mare grijă şi atenţie astfel încât să vă asigurăm că ziua dvs. va începe şi se va încheia perfect.

Rezervare din timp

Prin rezervare din timp, ne putem adapta la orice tip de program şi servicii, oferindu-vă un pachet exact cerinţelor dumneavoastră, fiind capabili de cel mai complex serviciu de închiriere a unei limuzine cu şofer.

 

De ce noi

Fie că este o nuntă, botez, aniversare, logodnă sau întâlniri business, transfer aeroport, şoferii limuzinelor Yry Limousine sunt ideali pentru evenimentele cu stil.

Vă stăm la dispoziţie cu servicii profesioniste 24h / 7 zile pe săptămână.

Designul interior elegant, multiple opţiuni tehnice puse la dispoziţia pasagerilor satisfac cele mai înalte standarde de calitate şi comfort.

Limuzinele au în dotare ecran de confidenţialitate, mini-bar, frigider, DVD-player, televizor şi sistem de sunet surround.

Ce spun clientii